Forny ved å bytte kjøkkenfronter og forandre kjøkkenet

Forny ved å bytte kjøkkenfronter og forandre kjøkkenet
Behold det som er bra og forny ved å bytte kjøkkenfronter. Nå kan du enkelt forvandle kjøkkenet til en moderne og innbydende plass for sosial omgang og matlagning. Behold de gamle skrogene, og sett inn nye kjøkkenfronter, så får du en pent kjøkken med minimal innsats – til en svært attraktiv pris. Velg blant våre svenskproduserte kjøkkenfronter i ulike material, modeller og farger. Alt det praktiske tar vi hånd om.

  • Nøyaktige mål
  • Avtalt tid
  • Profesjonell montering

Komplettere nye kjøkkenfronter med smarte tilbehør

Komplettere nye kjøkkenfronter med smarte tilbehør

Husk å sette inn praktisk, smart og pen innredning i kjøkkenskapene og kjøkkenskuffene. Myktlukkende skuffer, romslige uttrekksskuffer som gir oversikt, lett tilgjengelig kildesortering og andre smarte løsninger får kjøkkenet til å føles skikkelig moderne. Len deg tilbake og overlat det vanskelige til oss, snart står du der med et nytt kjøkken. Skrog og kjøkkenfronter måler vi nøye opp hjemme hos deg. Vi tar det hele og fulle ansvar for at målene blir nøyaktige. Fordi vi produserer kjøkkenfrontene selv garanterer vi at du får dem til avtalt tid. Vi sørger også for at monteringen av kjøkkenfrontene du har valgt utføres på beste måte.

Hvordan vil du ha det i hjemmets hjerte? Bestill et gratis hjemmebesøk og planlegg det nye kjøkkenet sammen med en erfaren kjøkkenspesialist.

Finn din kjøkkenfront

Materialval:

Bestill hjemmebesøk – gull verdt!

Du får all støtten du trenger

Bestill et hjemmebesøk, så kan du i ro og mak diskutere dine tanker og ønsker med en erfaren kjøkkenspesialist. Du får se på nye kjøkkenfronter i ulike modeller, materialer og farger. Alt i de riktige omgivelsene – kjøkkenet ditt.

Vår kjøkkenspesialist guider deg trinn for trinn frem til kjøkkenet som gir deg den rette følelsen. Hjemmebesøket er gratis og anses av mange som gull verdt.