01

Det første møtet

 Her får du treffe en av våre kjøkkenspesialister. Sammen går dere gjennom aspekter om følelse, stil, farger, funksjoner, materialer og planløsning. Du blir veiledet fram til ditt nye kjøkken.

02

Hjemmebesøk

 Kjøkkenspesialisten tar med seg farge-, stil- og materialprøver slik at du for eksempel kan oppleve kjøkkenfrontene i det miljøet de skal monteres i. Lysinnstrømning, belysningsløsninger, farger og mønstre som allerede finnes på stedet, har nesten alltid en effekt på det endelige helhetsinntrykket.

03

Oppmåling

 Hjemme hos deg tar kjøkkenspesialisten også målene som er så viktige for et perfekt sluttresultat. Målene er spesielt viktige for skap, fronter og benkeplater helt ned til den minste millimeter.

04

Produksjon

 På vår svenske fabrikk produserer vi et stort antall kjøkken. Store og små, og alle er skreddersydde. Her sørger vi også for at alt du trenger, blir omhyggelig pakket og sendt av gårde til din kjøkkenspesialist.

05

Montering

 Våre kjøkkenspesialister sørger for at monteringen utføres, at tidsplanen holdes, og at arbeidet blir skikkelig utført. Når dette er gjort, gjenstår bare innvielsen av kjøkkenet.

06

Nyt resultatet

Nå er kjøkkenet akkurat slik du så det for deg. Pent og nytt. Lett å holde rent, moderne og kanskje med nye praktiske løsninger. En plass for nytelse, hvile og sosial omgang.
Kjøkkeninnredning

Kjøkkenfornying

Behold det som er bra på kjøkkenet, og bytt kjøkkenfronter! Hvorfor bruke mer tid, penger og engasjement enn det som trengs?

kjøkkeninnredning

Nytt kjøkken

Har du bestemt deg for å endre kjøkkenet fra grunnen av? Da har du en spennende og morsom tid foran deg.

Kjøkkeninnredning

Bestille hjemmebesøk

Et hjemmebesøk er gull verdt, og du har alt å vinne. Nytt kjøkken med den rette følelsen. Bestill nå!