På tide med et helt nytt kjøkken?

På tide med et helt nytt kjøkken?
Et helt nytt kjøkken er en drøm for mange. Og hvis du har bestemt deg for å forandre kjøkkenet helt fra bunnen – det vil si å rive ut alt det gamle – har du en spennende tid foran deg. Velg blant utallige modeller, tilbehør og smarte løsninger. Vi skreddersyr alt i vårt store sortiment slik at det passer dine behov og ditt kjøkken. Innen kjøkkenfornyelsen er spørsmålene mange.

  • Står komfyren på riktig sted eller skal vi flytte på den?
  • Hadde det ikke vært flott med en nedsenket oppvaskkum?
  • Har vi plass til en kjøkkenøy?
  • Passer det med svarte kjøkkenbenker og kirsebærfargede kjøkkenfronter?
  • Hvordan skal vi få det så lettstelt som mulig?
  • Skal vi ha høyblanke fronter eller laminatmaterialer – eller skal vi satse på heltre?

Lå oss guide deg gjennom prosessen. Det nye kjøkkenet er et sted du skal like i mange år. Gjør gjerne planleggingen sammen med en av våre erfarne kjøkkenspesialister. Du får tips om hva du bør tenke på, hvilke løsninger som passer inn og hva som virkelig er funksjonelt. Bestill et hjemmebesøk nå.


Planlegg og bygg kjøkken – bit for bit slik du vil ha det

Planlegg og bygg kjøkken – bit for bit slik du vil ha det

Å bygge kjøkken til unike hjem er vår hverdag. Uansett om du trenger en hjørnehylle i vinkel, skuffer og innredning til kjøkkenskap som ikke har standardbredde eller ekstra høye takforbindelser over kjøkkenskapene, så fikser vi det. Ingen kjøkken trenger å være likt et annet.

Jobben med å få kjøkkenet på plass hjemme hos deg krever en dyktig håndverker for at resultatet skal bli perfekt. Vi tar oss av monteringen. Med oss som støtte blir det nye kjøkkenet en vellykket investering.

I vårt sortiment finner du en rekke modeller, materialer og farger. Vi anbefaler at du ser gjennom lysbildefremvisningene med våre modeller av kjøkkenfronter og alt tilbehør som finnes. Det gir det forhåpentligvis både inspirasjoner og nye ideer.

Se det nye kjøkkenet ta form i vårt designprogram. Du har stor nytte av vårt designprogram når du planlegger det nye kjøkkenet. I programmet bruker du skalatro moduler fra hele sortimentet. Det gir det en svært god oversikt over hvordan kjøkkenet kommer til å se ut og hva du trenger for å komme i mål. Begynn å designe nå.

Bestill et hjemmebesøk, så kan du i ro og mak diskutere dine tanker og ønsker med en erfaren kjøkkenspesialist. Hjemmebesøket er gratis og kjøkkenspesialister guider deg trinn for trinn frem til det perfekte kjøkkenet.

Finn din kjøkkenfront

Materialval:

Planlegg sammen med våre kjøkkenspesialister

Det nye kjøkkenet er et sted du skal like i mange år. Gjør gjerne planleggingen sammen med en av våre erfarne kjøkkenspesialister. Du får tips om hva du bør tenke på, hvilke smarte løsninger som passer inn og hva som virkelig er funksjonelt. Vi kan dessuten tilby deg noe helt unikt i markedet – alt i sortimentet kan skreddersys slik at det passer nettopp dine behov og ditt kjøkken.

Jobben med å få kjøkkenet på plass hjemme hos deg, krever en dyktig håndverker for at resultatet skal bli perfekt. Vi tar oss av monteringen og garanterer at arbeidet blir gjort på beste måte. Med oss som støtte blir det nye kjøkkenet en vellykket investering.

Design et nytt kjøkken – tegn selv i vårt designprogram

Design et nytt kjøkken – tegn selv i vårt designprogram

Se det nye kjøkkenet ta form

Du har stor nytte av vårt designprogram når du planlegger det nye kjøkkenet. I programmet bruker du skalatro moduler fra hele sortimentet. Det gir deg en svært god oversikt over hvordan kjøkkenet vil bli seende ut, og hva du trenger for å komme i mål.

Begynn å designe nå >>

Bestill hjemmebesøk – gull verdt!

Du får all støtten du trenger

Bestill et hjemmebesøk, så kan du i ro og mak diskutere dine tanker og ønsker med en erfaren kjøkkenspesialist. Du får se på nye kjøkkenfronter i ulike modeller, materialer og farger. Alt i de riktige omgivelsene – kjøkkenet ditt.

Vår kjøkkenspesialist guider deg trinn for trinn frem til kjøkkenet som gir deg den rette følelsen. Hjemmebesøket er gratis og anses av mange som gull verdt.


Bestill hjemmebesøk her >>